Heather Tomas Bio, amžius, vyras, grynoji vertė, šeima, filmai

Heather Tom biografija

Heather Tom, gimusi kaip Heather Marie Tom, yra amerikiečių aktorė, geriausiai žinoma dėl savo darbo įvairiose muilo operose, jos geriausiai žinomi vaidmenys buvo Victoria Newman filme „The Young and Restless“, Kelly Cramer „One Life to Live“ ir nuo 2007 m. Katie Loganas apie drąsų ir gražų.



Heather Tom Age | Kiek metų Heather Tom

Amerikiečių aktorė gimė 1975 m. Lapkričio 4 d. Hinsdeilyje, Ilinojaus valstijoje, JAV. 2018 m. Jai yra 43 metai.



bria myles grynoji vertė

Heather Tom šeima | Sesuo | Brolis

Ji gimė vyriausia iš trijų Marie ir Charles Tom, kurie vėliau išsiskyrė. Du jos jaunesni broliai ir seserys yra dvyniai Davidas Tomas (brolis) ir Nicholle Tomas (sesuo), kurie taip pat yra aktoriai; kartu su Heather pasirodžiusi filmuose „Jauni ir neramūs“ bei „Vienas gyvenimas gyventi“. 2000 m. Heather ir jos brolis Davidas įrašė Holivudo istoriją kaip pirmasis brolis ir sesuo, kurie tais pačiais metais vienu metu buvo nominuoti „Daytime Emmy“ apdovanojimams.

Heather Tomas vyras

2011 m. Rugsėjo 17 d. Ji ištekėjo už 15 metų partnerio Jameso Anchoro.



Heather Tom vaikai | Sūnus

Jie turi sūnų, žinomą kaip Zane Alexander, gimęs 2012 m. Spalio 28 d. Zane pasirodė sparodiškai „The Bold and the Beautiful“, o Tomo ekrane pasirodęs sūnus Willas Spenceris nuo 2013 m.

Heather Tom nuotrauka

Heather Tom vaizdas
Heather Tom vaizdas

Heather Tom Height | Matavimai

Amerikiečių aktorė turi tobulos formos kūną ir vis dar nepilnametė gražuolė, sulaukusi 43 m. Ji stovi 1,7 m aukštyje. Ji sveria 57 kg (125 svarai). Jos kūno dydis yra 34-24-34, o akių spalva yra mėlyna.

Heather Tomas palieka drąsų ir gražų

Heather Tom nuo 2007 m. Vaizduoja Katie Logan juostoje „Bold and the Beautiful“. Anksčiau ji pasirodė „Jaunuose ir neramiuose“ kaip Victoria Newman, o „One Life to Live“ - kaip Kelly Cramer. 2008 m. Ji pasirašė sutartį su „Bold and the Beautiful“, kuri ją išlaikys iki 2011 m. Nuo to laiko ji yra nuolatinė serija.



Thorne Forresterį vaidinantis aktorius Ingo Rademacheris neseniai pranešė apie savo pasitraukimą iš drąsių ir gražių.

Ar Heather Tomas palieka drąsų ir gražų

Katie Logan gali palikti „The Bold and the Beautiful“! Personažą būtų galima nurašyti iš šou dabar, kai patvirtinama, kad jos vyras Thorne Forresteris palieka šou. Thorne'ą vaidinantis Ingo Rademacheris pranešė, kad 2019 m. Sausio mėnesį palieka drąsų ir gražų.

Heather Tomo filmai

Filmografija

Filmas

  • 2016 m. Mažasis negyvas puvantis gaubtas kaip pareigūnė Viktorija
  • 2015 m. Semo Volfo kaip Dianne nuotykiai
  • 2015 m. Gyvūnas tarp mūsų, kaip Marilyn Bishop
  • 2011 m. „Mamitas“ kaip „Cassandra“
  • 2010 m. Standi kaip Lauren
  • 2010 m. „Suicide Dolls“ kaip „Lexi“
  • 2010 m. „Putt Putt“ sindromas kaip Vicki
  • 2007 m. Miesto mokytoja kaip Marsha
  • 2006 m., Kai mes seni ir meilė nieko nereiškia kaip Sarah
  • 2006 m. Atšaukta
  • 2005 m. Už moterų kambario durų, kaip Jody
  • 2004 m. Kliedesys kaip Veronica Farrow

Televizija

  • 2016 m. Nepamirštama kaip leitenantė Shanna Coates
  • 2016 m. Liuciferis kaip Melas Grahamas
  • 2013 m. Renovacija be aprašo
  • 2012 m. Įsivaizduojamas draugas kaip malonė
  • 2011 m. „Rizzoli & Isles“ kaip ponia Tolliver
  • 2011 m. „Criminal Minds“ kaip Connie Barton
  • 2010 mentalistas kaip Marva
  • 2008 m. „Ugly Betty“ kaip Holly Wright
  • 2007 m. - iki šiol „Drąsūs ir gražūs“ kaip Katie Logan
  • 2007 m. Vienuolis kaip Linda Riggs
  • 2007 „Vestuvių varpai“ kaip Laurie Hill
  • 2006 m. Varžovė kaip Jennifer Adams
  • 2004 m. Teisėtvarka: Specialus aukų skyrius, dr. Solwey padėjėjas
  • 2003–2006 „Vienas gyvenimas gyventi“ kaip Kelly Cramer
  • 1995 m. Mirtinas šnabždesys kaip Kathy Acton
  • 1990–2003 m. „Jaunieji ir neramieji“ kaip Viktorija Newman
  • 1990 m. Ji imsis romantikos kaip Caroline
  • 1989 Kas yra viršininkas? Kaip Heather
  • 1989 m. Vaikai įtraukiami į sąrašus

Heather Tom Net Worth

Apskaičiuota, kad amerikiečių aktorės grynoji vertė yra 4 milijonai dolerių.



Heather Tomas „Facebook“

Heather Tomas „Twitter“

kiek sveria marie osmondas 2015 m

Heather Tom Instagram

Peržiūrėkite šį įrašą „Instagram“

Kaip jums patinka jūsų #wiener ?? #nepatenkinamas #wienertaco #sarcasm #wienerdog #taco #funny #director #onset @cbsentdiversity #tacotruck #foodtruck #netflix #tv #guiltypleasure #actor #television #streaming @netflix

Įrašas, kurį bendrino Heather Tomas (@bbheathertom) 2019 m. Balandžio 15 d., 7:52 val., PDT

Heather Tomo interviu

ICYMI: ŠILUMOS TOMO INTERVIU

Nakvynės namų „Heather Tom“ (Katie) gyvenimas apima ir prieš, ir už kameros

Įkeliama ... Įkeliama ...

Praėjus dvidešimt septyneriems metams po dienos debiuto kaip „Y & R“ Viktorija, Heather Toma dabar dalijasi laiką prieš kamerą ir už jos, kaip prestižinės CBS direktorių iniciatyvos programos dalį. Tai kitas žingsnis kelyje, kuris prasidėjo, kai Tomo vadovas, prodiuseris / pagrindinis rašytojas Bradley Bellas paskatino ją laikytis svajonės nuveikti daugiau nei pasirodyti. 'Jei galite nukreipti dieną, galite bet ką!' ji pažymi sunkiai uždirbtą priėmimą į programą. „Aš tuo tikrai tikiu. Aš metu iššūkį Stevenui Spielbergui ateiti ir tai padaryti. Tai labai daug spaudimo, bet aš esu be galo dėkingas ir, tiesą sakant, aukščiau, kad Bradas man stengėsi suteikti tokią galimybę. To tiesiog neatsitinka, ir jis beprotiškai palaikė “.

Taip pat turi režisierė / prodiuserė Cynthia J. Popp, kuri, Tomo teigimu, „yra mano mentorė. Aš tiek daug išmokau iš jos ir toliau mokausi iš jos ir visų, su kuriais dirbu kasdien. Pradėdama šešėliu ją beveik šešis mėnesius, ir nebuvo jokios garantijos. Bradas nieko nežadėjo, bet aš norėjau parodyti, kad įdėsiu darbą ir uždirbsiu savo vietą. Manęs niekas nepaleido ir man viskas gerai “.

Po 20 muilo epizodų po diržu Tomas tiki, kad ji jau daug sužinojo apie režisieriaus vaidmenį palaikant spektaklį pagal grafiką. „Tvarkydamasis spaudimo, turi būti malonus ir atpažinti, kad nustatai rinkinio toną“, - dalijasi ji. „Kai mirštate viduje, viskas yra tai, kad niekam nepranešate, jog mirštate viduje, nes tai ne jų problema! Kiekvieną kartą sėdėdamas toje kėdėje jaučiu, kad galiu būti dar kūrybingesnis. Man tikrai patogiau ir labiau pasitikiu savimi. Tai darai dabar su žmonėmis, kuriuos pažįstu nuo 15 metų? Tai man labai emocinga “.

Tomas pateikė savo trumpametražius filmus ir „B&B“ epizodą, kad patektų į programą. 'Iš čia mes susitiksime su parodų bėgikais įvairiose laidose, juos šešėliuosime, o tikslas yra užsisakyti', - paaiškina ji. „Mūsų darbas yra atlikti visus tinklus ir parduoti save. Laimei, tai galiu padaryti pagal savo nakvynės namuose numatytą tvarkaraštį, bet be jokios abejonės, pasirodymas turi absoliučią pirmenybę “.

Nors ji jaudinasi dėl naujų iššūkių, su kuriais susiduria, Tomas neketina atsisakyti pirmosios aistros. 'Man patinka vaidinti, man patinka vaidinti Katie ir nemanau, kad jūs turite apsiriboti vienais ar kitais', - mano ji. „Džiaugiuosi matydamas, kur eina ši programa, ir esu visiškai pasiryžęs ją tyrinėti. Man patinka dirbti, ir tai yra dar viena galimybė pamatyti, kas man ateina. Bet aš niekur nedingsiu ir mielai liksiu su pasirodymu tol, kol jie turės mane “.

Nors ji daug žongliruoja profesiniame gyvenime, asmeninis gyvenimas su vyru Jamesu Achoru ir sūnumi Zane'u (buvęs Willas), ji praneša, vyksta sklandžiai. - Džeimsas ir aš tai turime žemyn, - šypsosi ji. Apie sūnaus išėjimą iš nakvynės namų drobės ji sako: „Zane labai mėgaujasi savo gyvenimu privačiame sektoriuje. Jis mėgsta tekvondo, plaukimą ir futbolą. Jis supranta, kad mamos turėjimas televizijoje yra tik tai, ką mes darome, ir tai nėra didelė bėda, tačiau jis retkarčiais paklaus: „Kada grįšime į studiją?“ Be to, atrodo, kad jam to labai netrūksta, kuris, tikiuosi, tęsis tol, kol jam sukaks bent 18 metų.

ar laytonas greene'as turi dukrą

Kalbant apie naująjį televizijos sūnų Finneganą George'ą, Tomas sako, kad jis puikiai tiko. 'Jis tikrai atsipalaidavo atlikdamas vaidmenį ir buvo puikus', - entuziastinga ji. „Aš džiaugiuosi, kad jį turiu čia, ir manau, kad jis istorijai suteikė didžiulę dinamiką. Nemanau, kad galėtume kitaip pasakyti [areštinės mūšio] istoriją. Jis labai mielas. Jis turi gražią chemiją su Donu [Diamont, Billu] ir manimi, tikiuosi, kurį laiką jis bus ant drobės. Kai Bradas pasakė, kad galvoja padaryti tą siužetą, aš žinojau, kad mums reikės vaiko, kuris yra „biz vaikas“. Iš patirties žinau, kad tėvams tenka daug dirbti versle. Tai ne tik bėgimas į atrankas ir užsiėmimas mokykla. Džiugu, kad man tai pasisekė, ir viskas su Zane pavyko geriausiai “.

Ekrane atrodo, kad nauja Katie santuoka klostosi stipriai, tačiau ji atkreipia dėmesį: „Katie pasakė taip, nes norėjo pasakyti taip, bet manau, kad taip pat nutinka, kai visa nurimsta, kur apsižvalgai ir eini kaip , 'O Dieve. Aš vedęs! Kaip tai atsitiko? ’“ Erzina aktorė. „Ji vis dar pasibaisėjo, kad Ridge'as ir Thorne'as beveik nužudė savo sūnaus tėvą, todėl pamatysime, kur jie eis su Katie ir Thorne. Norėčiau, kad jie konfliktuotų; dienos metu nekonfliktuoti yra mirties bučinys, bet manau, kad konfliktų reikia žaisti daug “.

Priimta iš: soapoperadigest.com

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |